De jonge upcoming funk/soul zanger/toetsenist Thom Hoorweg (19) heeft getekend bij Harlem Recordings voor de release op 23 januari 2015 van zijn debuutalbum Two Faced.
Met een bekende jazzpianist als vader (Erwin) en een succesvolle zangeres als zus heeft jazz een grote rol gespeeld in zijn muziek die het beste omschreven kan worden als Soul-flavoured Neofunk met een bite van Jazz.
Aan het album werd meer dan een jaar lang gewerkt door de crème de la crème van de Nederlandse muziekscene. Naast Shirma Rouse, Phatt en zus Kim (die meedoen in het achtergrondkoortje) bestaat de band uit musici van Typhoon, Anouk, de Kernkoppen, Re:freshed Orchestra en het Metropole Orkest.

Thom is altijd bezig geweest met het schrijven van songs.
De teksten voor Two Faced schreef Thom samen met de Haagse rapper en hiphop artiest Guus van der Steen, bekend van de Nederhop groep de Kernkoppen en Di-Rect.
Thom heeft in Engeland gewerkt met de Britse soulzangeres Laura Vane, te horen in de catchy song "Norwegian Skies".

Behalve veel eigen werk brengt Thom op de CD Two Faced met het nummer "Keep On Running" een ode aan een van zijn grote voorbeelden Steve Winwood.
Samen met percussionist Martin Verdonk, die jarenlang met Winwood zelf heeft opgetreden is ook jazztrompettist Rik Mol op deze track te horen.
Op "We Can Work It Out" van de Beatles, een arrangement met een knipoog naar Chaka Khan en D'Angelo, wordt Thom bijgestaan door de Nederlandse trombonevirtuoos Ilja Reijngoud.